04 okt

Jättelångt MTB 2020- Ett stort tack! Och resultatet såklart.

Vilken dag vi hade igår!

En lagom varm höstdag som startade i Öregrund där Prestationsbyrån bjöd på frukost. HSK var på plats och i år hade de med sig en ny funktionär, Cajsa som förra årets sprang Jättelångt- stafetten som den yngsta Jättelångtaren någonsin. Vilken stjärna, tack Cajsa, för grymt funktionärsjobb igår! Vi hade också med oss fler unga funktionärer i start och mål. Alfred som agerade allt- i allo och Inez, Maja och Engla som skötte servicen kring maten i mål. Tack så hjärtligt alla ni, för superbra jobbinsats!

I Norrtälje fick cyklisterna lite mat och dricka, pulled pork som serverades utanför Åtellet, där de också kunde sätta sig ner och ta en öl eller läsk i lugn och ro. Tack Åtellet, för ett alltid lika vänligt och trevligt bemötande, fix och bra samarbete!

Mysiga Blixtens café i Hallstavik var en av depåerna och givetvis ordnade de med mackor och kaffe till cyklisterna som tidigare år. Tack Blixtens!

Och tack HSK för en stabil insats som alltid. Utan er vet vi inte vad vi skulle ta oss till 🙂

Det finns många att tacka men avslutningsvis vill vi på Jättelångt tacka alla cyklister, alla funktionärer och samarbetspartners och supportrar som gör Jättelångt till vad det är!

Vi som driver Jättelångt- Jonas, Maria, Cecilia och Emma, är så glada och stolta att varje år kunna skänka Jättelångts överskott till ungdomsidrotten i Roslagen! I år visste vi inte om det ens skulle bli några event men vi är mer än nöjda att vi kunde genomföra MTB:n. Och vi vill återigen påminna och tacka cyklisterna som genom sitt deltagande varit med och stöttat duktiga ungdomar som brinner för rörelseglädje och idrott.

Och nu är resultatet ute också, ni hittar det under fliken MTB, resultat men vi lägger en länk här också.

Vi ses nästa år! Fridens liljor till alla!

Jättelångtgänget

Resultatlista Jättelångt mtb 2020