klicka här för att
anmäla er


Anmälan Jättelångt & Stafetten

Stafett för ert företag!

 

Anmäl ert lag till stafetten den 19 juni och få hälsovinster till hela företaget!

Tycker ni att det är viktigt med rörelse och träning på er arbetsplats? Då ska ni satsa på en positiv hälsosatsning tillsammans på ert företag. Jättelångts huvudsponsor Prestationsbyrån AB tror på krafterna av fysisk aktivitet för ökad prestation och återhämtning. Tillsammans vill vi få fler i rörelse på ett glädjefyllt sätt. Jättelångt-stafetten har under flera år motiverat personer och företag till att gå samman och träna för gemensamma mål. För en del har medverkan i stafetten blivit början på en ny personlig resa där fysiskt aktivitet varit det självklara inslaget. Nedan kan ni läsa lite mer om de olika sträckorna i stafetten. Distanserna är fördelade på följande sträckor:
  • Sträckindelning för stafett: Sträcka 1. Grisslehamn - Skottviken, ca 10 km. Sträcka 2. Skottviken - Älmsta (brofästet på ösidan) ca 15 km. Sträcka 3. Älmsta - Söderbykarl/Erikskulle, ca 21 km. Sträcka 4. Söderbykarl/Erikskulle - Drottningdal, ca 9 km. Sträcka 5 Drottningdal - Norrtälje (Åtellet), ca 15 km.
Alla lag har själva ansvaret att transportera sig till de olika växlingarna. Vid målgången i Norrtälje blir det After-Run med middag och förfriskningar. Vi bjuder på ett skönt häng medan man kan ta emot löpare som kommer i mål. Prestationsbyrån arbetar med en satsning som heter Produktivitet och hälsa för företag och organisationer. Låter detta intressant? Läs mer HÄR  Så vänta inte en sekund till, anmäl er idag!

Mitt namn *

Namn på den löpare jag ersätter *

Klubb

Mobilnummer *

Epost-adress *

* Obligatoriska fält

Jättelångt 70 km

Jättelångt terrängultramarathon går av stapeln i juni varje år, 2022 är det den 18 juni.
Tävlingen följer den nya sträckningen av Roslagsleden mellan Grisslehamn och Norrtälje. Sträckan är 70 km av grusvägar, stigar, körvägar, hagar, skogar, stränder och hav.

Till anmälan solo och stafett 2022

Vi arrangerar en uppskattad stafettklass där den totala sträckan om 70 km fördelas på 5 delsträckor. Du kan springa tillsammans med kompisgänget, idrottsföreningen eller arbetskompisarna.

Frågor & Svar:När går starten?
Starten i soloklasser går från Grisslehamn kl 9.30. Du hinner alltså med buss från Stockholm på morgonen till Norrtälje och sedan med Jättelångts buss upp till starten. Stafettlag startar kl 11.00.
Maxtid på banan?
Vi förstår att du gillar att springa jättelänge och du får springa ända till kl 20.00 på kvällen. Vill du springa ännu längre så går det också bra men då har målet stängt när du kommer till Norrtälje.
Hur många och långa sträckor är det på stafetten?
5 sträckor på ca 10 km, 9 km, 15 km, 15 km, 21 km
Hur tar man sig till start?
Springer, cyklar, simmar, ror, paddlar, seglar, skidar på rullskidor… Valet är fritt! Varje lag ombesörjer sina egna transporter till respektive växelstation.
Kan man lämna bilar i Norrtälje då?
Jajemensan! Det finns ett helt gäng med bra parkeringar i Norrtälje! Kolla in här >>
Kan man skicka packning?
Nja… Vi kommer att samla upp allt som blir kvar vid respektive växelstation och ta med till målet i Norrtälje och lägga i den stora ”Upphittat-lådan”.Hur svårt är det att hitta?
Det är jättelätt att hitta men alla kommer att springa fel någonstans… Så säger vi till de som springer hela banan själva. Ni som springer stafetten kanske (?) är piggare i huvudet och orkar hålla koll på markeringarna och hitta rätt… Vi får se… 😉 Ni är hänvisade till Roslagsledens ordinarie orangamarkeringar och skyltar som sitter ganska tätt numera. Provspring gärna delar av banan innan loppet, ett perfekt gemensam uppladdning!Saknar ni svaret på någon fråga? Maila info@jattelangt.se