klicka här för att
anmäla er


Anmälan Jättelångt & Stafetten

Stafett för ert företag!

 

Anmäl ert lag till stafetten den 19 juni och få hälsovinster till hela företaget!

Tycker ni att det är viktigt med rörelse och träning på er arbetsplats? Då ska ni satsa på en positiv hälsosatsning tillsammans på ert företag. Jättelångts huvudsponsor Prestationsbyrån AB tror på krafterna av fysisk aktivitet för ökad prestation och återhämtning. Tillsammans vill vi få fler i rörelse på ett glädjefyllt sätt. Jättelångt-stafetten har under flera år motiverat personer och företag till att gå samman och träna för gemensamma mål. För en del har medverkan i stafetten blivit början på en ny personlig resa där fysiskt aktivitet varit det självklara inslaget. Nedan kan ni läsa lite mer om de olika sträckorna i stafetten. Distanserna är fördelade på följande sträckor:
  • Sträckindelning för stafett: Sträcka 1. Grisslehamn - Skottviken, ca 10 km. Sträcka 2. Skottviken - Älmsta (brofästet på ösidan) ca 15 km. Sträcka 3. Älmsta - Söderbykarl/Erikskulle, ca 21 km. Sträcka 4. Söderbykarl/Erikskulle - Drottningdal, ca 9 km. Sträcka 5 Drottningdal - Norrtälje (Åtellet), ca 15 km.
Alla lag har själva ansvaret att transportera sig till de olika växlingarna. Vid målgången i Norrtälje blir det After-Run med middag och förfriskningar. Vi bjuder på ett skönt häng medan man kan ta emot löpare som kommer i mål. Prestationsbyrån arbetar med en satsning som heter Produktivitet och hälsa för företag och organisationer. Låter detta intressant? Läs mer HÄR  Så vänta inte en sekund till, anmäl er idag!

Mitt namn *

Namn på den löpare jag ersätter *

Klubb

Mobilnummer *

Epost-adress *

* Obligatoriska fält

Om banan

Jättelångt följer Roslagsleden mellan Grisslehamn och Norrtälje, sträckan är 70 km och underlaget skiftar från i det närmaste helt obanat till stigar, stränder, kohagar, körvägar, grusvägar, åkerkanter och kortare sträckor av asfaltsvägar. Märkningen av banan består av Roslagsledens markeringar som är orangeamålningar runt träd och stolpar, vid vissa korsningar finns även orangeariktningsvisare. Markeringen är fullgod för vandrare i de flesta fall, som löpare kräver det att man är alert, speciellt när man börjar bli trött. Tidigare år har 98% av löparna sprungit fel vid ett eller flera tillfällen.

Länken nedan leder till en beskrivning av de olika etapperna på Roslagsleden. Observera att de etapper som är aktuella för Jättelångt är etapp 7-11, då etapp 11 är starten i Grisslehamn och en liten del av etapp 7 är målgången i Norrtälje.

ETAPPER ROSLAGSLEDEN

Jättelångt_löparkarta_2017