klicka här för att
anmäla er


Anmälan Jättelångt & Stafetten

Stafett för ert företag!

 

Anmäl ert lag till stafetten den 19 juni och få hälsovinster till hela företaget!

Tycker ni att det är viktigt med rörelse och träning på er arbetsplats? Då ska ni satsa på en positiv hälsosatsning tillsammans på ert företag. Jättelångts huvudsponsor Prestationsbyrån AB tror på krafterna av fysisk aktivitet för ökad prestation och återhämtning. Tillsammans vill vi få fler i rörelse på ett glädjefyllt sätt. Jättelångt-stafetten har under flera år motiverat personer och företag till att gå samman och träna för gemensamma mål. För en del har medverkan i stafetten blivit början på en ny personlig resa där fysiskt aktivitet varit det självklara inslaget. Nedan kan ni läsa lite mer om de olika sträckorna i stafetten. Distanserna är fördelade på följande sträckor:
  • Sträckindelning för stafett: Sträcka 1. Grisslehamn - Skottviken, ca 10 km. Sträcka 2. Skottviken - Älmsta (brofästet på ösidan) ca 15 km. Sträcka 3. Älmsta - Söderbykarl/Erikskulle, ca 21 km. Sträcka 4. Söderbykarl/Erikskulle - Drottningdal, ca 9 km. Sträcka 5 Drottningdal - Norrtälje (Åtellet), ca 15 km.
Alla lag har själva ansvaret att transportera sig till de olika växlingarna. Vid målgången i Norrtälje blir det After-Run med middag och förfriskningar. Vi bjuder på ett skönt häng medan man kan ta emot löpare som kommer i mål. Prestationsbyrån arbetar med en satsning som heter Produktivitet och hälsa för företag och organisationer. Låter detta intressant? Läs mer HÄR  Så vänta inte en sekund till, anmäl er idag!

Mitt namn *

Namn på den löpare jag ersätter *

Klubb

Mobilnummer *

Epost-adress *

* Obligatoriska fält

Vi som fixar´t

Det är många som gör det möjligt att genomföra Jättelångt (framför allt våra samarbetespartners/sponsorer), men det finns ingen formell organisation bakom.  En viktig aktör är Häverödals Skidskytteklubb som bemannar depåer och tar hand om tidtagningen. Utöver stjärnorna från Häverödal så utmärker sig fyra personer (och deras nära och kära som ställer upp).

Cecilia Petersson, till 2012 så fick vi även in en person i arrangörsstaben som faktiskt sprungit Jättelångt och vunnit! Utöver att springa långt så är hon jäkla duktig på bokföring och att brygga öl, vi får se vad det kan innebära för loppet…

Maria Ek, jobbar på Prestationsbyrån. Varit konsult inom slaktindustrin, gallerist, caféföreståndare, etnolog, projektledare inom kultur och mathantverk, konstnär och skribent. Pysslat främst med tävlingsdans och klättring. Gift med en av grundarna, Jonas. Fantastiskt tålmodig och noggrann projektledare. Maria alltså…

Jonas Elfort Ek, jobbar till vardags med andras topprestationer genom uthållighet som prestationsutvecklare och det har inte så lite att göra med Jättelångt. Den idrottsliga bakgrunden handlar mest om golf och alpinskidåkning, har aldrig tävlat i ultralöpning men en gång sprang han långt. Kanske kommer han en dag att springa Jättelångt.

Vill du komma i kontakt med oss, maila på info@jattelangt.se