15 Nov

Pepp inför 2023!

Fredag 2 december vill Jättelångt tillsammans med vår huvudsponsor Prestationsbyrån bjuda in till frukost på Åtellet i Norrtälje.

Praktisk info:
Tid: 7.30-9.00
Plats: Åtellet, Sjötullsgatan 10, Norrtälje alternativt digitalt via Zoom

Vad händer?
Vi bjuder på en god frukost, trevligt häng och inspirerande föreläsning. Vi kommer ge den senaste informationen kring sommarens ultralopp och vår huvudsponsor Prestationsbyrån finns på plats och föreläser om medarbetarskapets påverkan på prestation och varför Jättelångt-stafetten är en bra idé för att utvecklas som team. Med vardagsnära exempel ur det verkliga livet bjuder Prestationsbyrån på lättsam inspiration kring kluriga och komplexa saker.

Jättelångt 
Uppladdningen för Jättelångt 2023 är igång! Du kan välja att springa solo eller tillsammans med vännerna, släktingarna eller kollegorna i Jättelångt-stafetten. Vi har också nyheter som vi vill berätta lite mer om – nya utmaningar för dig med barn och ungdomar som vill springa långt men inte Jättelångt!

Vi hoppas du ska få en skön och förhoppningsvis intressant start på fredagen. Evenemanget är såklart kostnadsfritt! Hinner du inte träffa oss på plats eller har du för långt att åka? Ingen fara, du kan delta digitalt via Zoom. Ange vad du föredrar när du anmäler dig, se nedan!

Gratis frukost och föreläsning! Ja tack, anmäl mig! 

Varmt välkommen!