22 maj

Spurtpris och vinstpokaler från Edblads

Spurtpris i Ultralopp? Självklart! Edblads i Gåsvik premierar första löparen som når depån!

Hos Edblads i Gåsvik bjuds deltagarna på Edblads egna energibars och annan energi. Denna depå är också en perfekt plats att slå sig ner och ta del av loppet och heja på deltagarna över en bit mat eller fika.

Edblads står bakom priserna i Jättelångt, vinnaren i dam- och herrklass får ”vinnarpokalen” som är den klassiska Edblad-stolen. Det är ett bokstöd designat av Hans Edblad och har varit ett signum för Edblads ända sedan starten. Stolen är graverad och är en symbol för den enorma prestation en vinst i detta lopp är. Lite humoristiskt också att man får en stol (som förvisso inte går att sitta på) efter ett så långt lopp.

Nytt för i år är även spurtpriserna från Edblad kök som väntar den som först når fram till Edblads. Själva priserna delas däremot förstås ut vid målet i Norrtälje.

Vad är bäst med Jättelångt enligt er på Edblads?

Att få visa den fantastiska Roslagsnaturen och kanske inspirera även de som inte är löpare att gå Roslagsleden. Att gå eller springa längs med Väddö kanal är en upplevelse som alla kan ta del av. Det är också så inspirerande med den här typen av tuffa utmaningar och hur löparna tar sig an uppgiften. Det brinnande engagemanget hos alla funktionärer och hos arrangörerna är också härligt att få ta del av.
Edblad i Gåsvik är ett perfekt utflyktsmål för hela familjen, här kan man stanna i många timmar, shoppa i butik och outlet (både smycken, inredning och kläder), äta en god vällagad lunch eller ta en fika med hembakt bröd. Här finns även en äventyrlig lekbana för barnen och naturstig med kor, höns och andra djur som man kan hälsa på.