klicka här för att
anmäla er


Anmälan Jättelångt & Stafetten

Stafett för ert företag!

 

Anmäl ert lag till stafetten den 15 juni och få hälsovinster till hela företaget!

Tycker ni att det är viktigt med rörelse och träning på er arbetsplats? Då ska ni satsa på en positiv hälsosatsning tillsammans på ert företag. Jättelångts huvudsponsor Prestationsbyrån AB tror på krafterna av fysisk aktivitet för ökad prestation och återhämtning. Tillsammans vill vi få fler i rörelse på ett glädjefyllt sätt. Jättelångt-stafetten har under flera år motiverat personer och företag till att gå samman och träna för gemensamma mål. För en del har medverkan i stafetten blivit början på en ny personlig resa där fysiskt aktivitet varit det självklara inslaget. Nedan kan ni läsa lite mer om de olika sträckorna i stafetten. Distanserna är fördelade på följande sträckor:
  • Sträckindelning för stafett: Sträcka 1. Grisslehamn - Skottviken, ca 10 km. Sträcka 2. Skottviken - Älmsta (brofästet på ösidan) ca 15 km. Sträcka 3. Älmsta - Söderbykarl/Erikskulle, ca 21 km. Sträcka 4. Söderbykarl/Erikskulle - Drottningdal, ca 9 km. Sträcka 5 Drottningdal - Norrtälje (Åtellet), ca 15 km.
Alla lag har själva ansvaret att transportera sig till de olika växlingarna. Vid målgången i Norrtälje blir det After-Run med middag och förfriskningar. Vi bjuder på ett skönt häng medan man kan ta emot löpare som kommer i mål. Så vänta inte en sekund till, anmäl er idag!

Mitt namn *

Namn på den löpare jag ersätter *

Klubb

Mobilnummer *

Epost-adress *

* Obligatoriska fält

Jättelångt Mtb

Med rekordmånga cyklister på startlinjen och en vacker inramning i Öregrund så startade Jättelångt 2017. Cyklisterna bjöds på frukost innan start, sponsrat av Prestationsbyrån.

Kl 10 gick starten och sen väntade 125k blandad cykling ner till Norrtälje, genom bruksmiljöer, på stigar, körvägar, grus och lite asfalt.

Trots att regnet kom under eftermiddagen och att många som gick i mål var rejält kalla så möttes vi arrangörer av så otroligt mycket positiva kommentarer kring en rolig bana, tacksamhet och glädje.  Nordic Wellness ställde upp med duschar och sen väntade god mat och varm härlig miljö inne på Åtellet.

Dagens snabbaste tid, även om det inte var en tävling, satte Mikael Flockhart Salomonsson för Norrtäljecyklisterna/Pedalogerna och han rullade in på 4.26 trots några felkörningar.

Vi från arrangörsgänget vill tacka alla er som cyklade för att ni gjorde Jättelångt till en riktigt härlig dag och vi hoppas ni, och många fler, vill komma åter och cykla med oss även 2018!

Resultat från dagen ligger här:

Resultat jättelångt mtb 2017

BILDER:
Se bilder från fotograf Christer Schapiro här