25 aug

Jättelångt Mtb Event 7 Oktober – Fullbokat

Närmare 140k episkt mtb-event med höstens skönaste inramning väntar på dig! Jättelångt Mtb-event har endast 50 eftertraktade platser som snabbt blev fullbokade. Sträckan går från Öregrund till Norrtälje genom blandad terräng, från grus till fina tekniska stigar i vackra omgivningar. En grym dag på cykeln du inte vill missa!

Inramningen av Jättelångt Mtb-event är något utöver det vanliga. När säsongens flesta tävlingar är avklarade är det skönt att ha en långcykling som är kantad av extra guldkant att se fram emot. Här bjuds du på frukost i Öregrund innan start, utmed vägen får du en välfylld depå och kaffe i Hallstavik och efter målgång i Norrtälje väntar after-bike middag på Åtellet med riktig gott käk. Allt ingår förstås i anmälningsavgiften.

Starten kommer gå i Öregrund kl 10.00 och målgång är i Norrtälje där mat väntar alla cyklister.

Hålltider för dagen:

06:30  Lastning av cyklar i Norrtälje för dem som bokat
07:00 Transport avgår från Norrtälje för dem som bokat
08:30-10:00 Frukost vid starten (macka & kaffe)
10.00 Start i Öregrund (exakt plats meddelas senare)
Em/kväll Middag på Åtellet från kl 15-19 (måste förbokas)
18.30 Senaste tid för målgång (maxtid på banan 8,5h)
Duschar finns på Nordic Wellness fram till kl 17.00, ca 10 min promenad från målgång.

Transport till starten? 

Har du behov av transport av dig själv + cykel från Norrtälje till starten i Öregrund så går det att boka till mot en kostnad på 300kr som betalas till Jättelångt via swisch (om du inte redan bokat och betalt i samband med din anmälan). Detta kan bokas till 20 september. Swisch: 1230 802 199. Ange ”transport Jättelångt + ditt namn”.

Frukost och middag? 
till dig som anmält dig önskar vi veta om du önskar middag på Åtellet efter race. Vi bjuder dig på detta mot att du föranmäler att du önskar denna goda service. Skicka din anmälan på info@jattelangt.se och ange samtidigt ev. specialkost.

Klubbnamn?
Tyvärr har det blivit en miss i anmälningsförfarandet och vi har därför ej ditt klubbnamn med på startlistan, önskar du addera det så går det fint, bara skicka oss ett mail med ditt namn och vilket klubbnamn vi ska lägga in.

Vi önskar dig varmt välkommen till Jättelångt 2017!